Petak, 9. lipnja 2023.

Dovršeno kriminalističko istraživanje nad vlasnikom kafića koji je uhićen u Koprivnici

Na teret mu se stavlja počinjenje kaznenih djela prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode i nasilja u obitelji. Kod njega je pronađena i puška i streljivo

Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom iz Koprivničkog Ivanca zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode i nasilja u obitelji.

Podsjetimo, u utorak u prijepodnevnim satima policajci su, temeljem zaprimljene dojave, postupali u ugostiteljskom objektu na Trgu Eugena Kumičića u Koprivnici opremljeni sukladno donesenoj sigurnosnoj procjeni, a uzimajući u obzir relevantne podatke kojima su u tom trenutku raspolagali te su tada uhitili 34-godišnjaka, inače vlasnika tog kafića, ugostitelja i poljoprivrednika.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 34-godišnjak na štetu oštećene 29-godišnjakinje počinio kaznena djela nasilja u obitelji, protupravnog oduzimanja slobode i prijetnje.

Također, priopćili su iz koprivničko-križevačke policije, utvrđena je sumnja da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo prijetnje upućene 43-godišnjaku.

Puška pronađena u pretresu auta
Puška pronađena u pretresu auta // Foto: Glas Podravine

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu provedene su pretrage vozila, doma i drugih prostorija koje koristi 34-godišnjak te je pronađena i oduzeta puška i 102 komada raznog streljiva. Na okolnosti pronađenog streljiva nastavlja se kriminalističko istraživanje.

“Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode i nasilja u obitelji protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu za pronađeno oružje te je predan pritvorskom nadzorniku”, priopćili su iz koprivničko-križevačke policije.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti