Nedjelja, 2. travnja 2023.

Drama u dvorištu: policajci stigli zbog obiteljskog nasilja pa je izbio kaos

35-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,81 promil glasno negodovao zbog dolaska policajaca te je počeo naguravati jednog od njih

Preporučujemo

Noćas u 2.20 sati u Strelcu, naselju u sastavu Općine Mala Subotica, policajci Policijske postaje Prelog i Policijske postaje Čakovec dobili su dojavu o obiteljskom nasilju.

Odmah po dolasku na mjesto događaja na ulici je policajcima pristupio 35-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,81 promil glasno negodovao zbog njihovog dolaska te je počeo naguravati jednog policajca, a zatim se udaljio u obližnje dvorište gdje je polomio drvene ljestve i jednim otrgnutim dijelom mahao u smjeru policajaca pokušavajući ih pritom udariti.

Kako je priopćila Policijska uprava međimurska, policajci su uhitili 35-godišnjak, a pošto se oglušio na upozorenja i naredbe uz uporabu sredstava prisile svladali su njegov otpor.

Tijekom opisanog postupanja jednom od policajaca prišla je 34-godišnjakinja (odbila alkotestiranje) te ga počela sprječavati u izvršenju službene radnje. Uz primjenu sredstava prisile policajci su svladali 34-godišnjakinju te ju uhitili.

Uhićenici su privedeni u prostorije Policijske postaje Čakovec s ciljem provođenja kriminalističkog istraživanja vezano uz počinjenje kaznenog djela prisila prema službenoj osobi.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti