DRAMA U ROMSKOM NASELJU Pogledajte video napada mještana na policiju i uhićenja

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje...

Policijska uprava međimurska izvijestila je o novim okolnostima veznim uz intervenciju u romskom naselju Sitnicama u Murskom Središću prilikom koje su napadnuti policajci.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, 37-godišnjakinja i 18-godišnjak terete se da su počinili kazneno djelo napada na službenu osobute je protiv njih podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, protiv 53-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je u ponedjeljak predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, dok mu je sudac istrage odredio zadržavanje u istražnom zatvoru.

Nadalje, zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika i narušavanje javnog reda i mira građana, protiv 31 i 22-godišnjaka podnijeti su optužni prijedlozi Općinskom sudu u Čakovcu, prekršajnom odjelu.

Ujedno, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kamen koji je pogodio jednog od policajca bacilo dijete. Zbog počinjenja kaznenog djela napada na službenu osobu za dijete podnijet će se opće posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

Video koji kruži internetom u kojem je snimljen dio cijelog ovog nemilog događaja pogledajte u nastavku…

Ne propustite: