Srijeda, 29. lipnja 2022.

Drama u romskom naselju: ubo ga nožem, a onda je nastao potpuni kaos

Nakon opisanog događaja, došlo je do fizičkog obračuna između više mještana u kojem su lakše ozlijeđeni 53-godišnjak i 32-godišnjak. Tijekom ovog sukoba oštećena je i unutrašnjost kuće (razbijena vrata i stakla na prozorima) u vlasništvu 53-godišnjaka

Preporučujemo

Kako smo već ranije izvijestili, u ponedjeljak, 20. travnja, na ulici u romskom naselju Piškorovcu došlo je do fizičkog obračuna u kojem je sudjelovalo više osoba.

Oko 19.30 sati najprije su se sukobili 31-godišnjak i 19-godišnjak, kojom prilikom je mlađi muškarac nožem zadao ubodnu ranu starijem muškarcu i pritom ga teško ozlijedio.

Nakon opisanog događaja, došlo je do fizičkog obračuna između više mještana u kojem su lakše ozlijeđeni 53-godišnjak i 32-godišnjak. Tijekom ovog sukoba oštećena je i unutrašnjost kuće (razbijena vrata i stakla na prozorima) u vlasništvu 53-godišnjaka.

Sve ozlijeđene osobe zadržane su u čakovečkoj bolnici na liječenju.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, 19-godišnjak s područja općine Mala Subotica tereti se da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju na štetu 31-godišnjaka.

U srijedu, 22. travnja, osumnjičeni 19-godišnjak uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon saslušanja sudac istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatio je prijedlog nadležnog državnog odvjetnika i odredio mu istražni zatvor.

Ujedno, provedenim istraživanjem osnovano se sumnja kako su sedmorica muškaraca u dobi od 20 do 34 godina (s područja općina Mala Subotica i Domašinec te s područja općine Cestica u Varaždinskoj županiji), počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja na štetu 53-godišnjaka i maloljetnika te kazneno djelo oštećenja tuđe stvari na štetu 53-godišnjaka.

Nadalje, utvrđeno je da je 39-godišnjak s područja općine Mala Subotica počinio kazneno djelo teške tjelesne ozlijede u pokušaju i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, a sve na štetu 53-godišnjaka.

Protiv svih osumnjičenika podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave