DRAMA U SVETOM ĐURĐU Trudnici, koja čeka dijete s njezinim bivšim mužem, prijetila nožem da će ju ubiti i rasporiti

Također se tereti da je, s ciljem da spriječi dvojicu policajaca u postupanju zbog dojave da narušava javni red i mir, s odvijačem u ruci više puta zamahnula prema njima s namjerom da ih ozlijedi, ali su ju oni uspjeli spriječiti i savladati njezin otpor.

Ilustracija // Foto: Pexels.com

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je početkom prošlog tjedna, nakon provedene istrage, podiglo pred tamošnjim Općinskim sudom optužnicu protiv 47-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenih djela prijetnje i pokušaja prisile prema službenoj osobi.

Tereti se da je 14. svibnja ove godine u Svetom Đurđu, držeći nož u ruci, prišla ženi koja je trudna s njezinim bivšim suprugom i rekla joj da će ju ubiti i rasporiti.

Također se tereti da je 23. travnja, također u Svetom Đurđu, s ciljem da spriječi dvojicu policajaca u postupanju zbog dojave da narušava javni red i mir, s odvijačem u ruci više puta zamahnula prema njima s namjerom da ih ozlijedi, ali su ju oni uspjeli spriječiti i savladati njezin otpor.

“Okrivljenica se nalazila u istražnom zatvoru koji je zamijenjen mjerama opreza zabrane približavanja oštećenici i zabrane uspostavljanja ili održavanja veze s oštećenicom, a u optužnici je predloženo da se produlji trajanje mjera opreza”, priopćio je DORH.

Ilustracija // Foto: Luka Krušec
Ne propustite: