Petak, 22. rujna 2023.

Drski kradljivci provalili u stan i otuđili nakit

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku

- Advertisement -

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Kako je izvijestila policija, sumnja se da je 24. listopada 2020. godine u večernjim satima, zajedno s još jednim zasad nepoznatim počiniteljem, prema ranijem dogovoru, a s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, došao u Ulicu Zvonimira Ljevakovića do stana koji se nalazi u prizemlju.

Tada su kroz prozor koji je bio djelomično otvoren provalili uz uporabu tjelesne snage te ušli u stan. Po ulasku otuđili su nakit, međutim, uočila ih je 63-godišnja vlasnica koja je ušla u stan te je osumnjičeni s još jednim zasad nepoznatim počiniteljem pobjegao kroz prozor kroz koji su i ušli.

- Advertisement -

Materijalna šteta iznosi oko 7500 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dok se za drugim zasad nepoznatim počiniteljem intenzivno traga, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti