DRUGA HRL SJEVER Đurđevčanke se probudile i ponovno uzele važna dva boda

Sada se nalaze na desetom mjestu iznad ŽRK Multinorm Cerna i ŽRK Brod, a u sljedećem kolu čeka ih teško gostovanje u Osijeku koji je treći na tablici.

Foto: Facebook RK Đurđevac

Rukometašice Đurđevca odigrale su još jednu odličnu utakmicu protiv ekipe iz Đakova. U 16. kolu Druge HRL Sjever pobijedile su gošće s 28:25 i tako se pomaknule za još jedno mjesto na tablici. Sada se nalaze na desetom mjestu iznad ŽRK Multinorm Cerna i ŽRK Brod.

Nakon nervoznog starta u utakmicu i vodstva gostujuće ekipe s rezultatom 7:10, Đurđevčanke su se koncentrirati i preokrenuti rezultat na 12:10. Od tog trenutka nisu dale rukometašicama Đakova da povedu.

Na predah su domaće igračice otišle s minimalnom razlikom od 14:13. Nakon što su gošće došle do izjednačenja, Đurđevčanke su ubacile u višu brzinu, povele s 3-4 gola razlike i mirno privele utakmicu kraju.

Osvojile su važna dva boda za odmak od dna ljestvice, a u sljedećem kolu čeka ih teško gostovanje u Osijeku koji je treći na tablici.

Đurđevac: Šanteković 2, Ferenčić 5, Radman, Lacković, Jambriško 1, Pavlović 2, Šiptar, Cestar 4, Fuček, Greguraš, Kovač 1, Golubić, Čilić 10 (6), Đuričić, Klasan 3 (1)

Đakovo: Ćurić, Barišić 2, Delić 5 (2), Bogdanović, Gudelj, Birtić 7, Nikolić, A. Prekačin, Beljan 3, Sastić 1, Dunđerović, Vulama, Gilman, L. Prekačin 7