DRUGI DAN MEMORIJALNOG TURNIRA Pobjedu odnijele Podravka Vegeta i mađarski Mosonmagyarovari KC

U drugoj utakmici Podravka Vegeta je zaigrala protiv ovogodišnjeg kvalifikanta Lige prvakinja ŽORK Jagodine.

Foto: RK Podravka Vegeta

Drugi dan memorijalnog turnira Josip Samardžija Bepo utakmicom su u ranim jutarnjim satima otvorile rumunjska Corona Brasov i mađarski Mosonmagyarovari KC.

U prvom dijelu bolja je bila rumunjska ekipa, mađarska ekipa u ritam se vratila pred kraj poluvremena, pa su na poluvrijeme otišli neriješenim rezultatom (16:16). Napeto je bilo i u drugom poluvremenu, i vodi se borba gol za gol, no prednost odlazi na stranu mađarske ekipe sredinom drugog poluvremena no utakmicu ne privode mirno kraju pa im do kraja Corona dolazi samo na jedan gol zaostatka i rezultat je 29:30.

U drugoj utakmici Podravka Vegeta je zaigrala protiv ovogodišnjeg kvalifikanta Lige prvakinja ŽORK Jagodine. Rutinska utakmica u kojoj Saračevićeve odabranice kontroliraju igru i dominiraju većim dijelom prvog poluvremena te odlaze na odmor uz +7 (15:8).

U drugom poluvremenu trener je izrotirao igračice, a svoju priliku su dobile mlade Lucija Jandrašić, Lea Franušić i Elena Popović koje su povjerenje u potpunosti i opravdale. Mirno privode utakmicu kraju i Podravka Vegeta upisuje i drugu pobjedu na ovogodišnjem turniru 26:22. Gotovo sve igračice su se danas upisale u listu strijelaca, a najviše je pogodaka postigla Nikolina Zadravec, ukupno četiri.

Raspored za ostatak dana (subota):

18 sati – ŽORK JAGODINA – ASC CORONA 2010 BRASOV

20 sati – PODRAVKA VEGETA – MOSONMAGYARÓVÁRI KC

Ne propustite:

1 komentar

Comments are closed.