Društvo Naša djeca organizira adventske radionice

U planu je održavanje četiriju radionica, a na prvoj, 26. studenoga, izrađivat će se adventski vijenac.

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Krapinsko Društvo Naša djeca u suradnji s udrugom Hrvatska žena, dječjim filantropskim klubom Cesarček, kreativnom udrugom Dalija, udrugom Smiješak i ostalim partnerima, organizira adventske radionice.

U planu je održavanje četiriju radionica, a na prvoj, 26. studenoga, izrađivat će se adventski vijenac. Budući da se aktivnosti udruga poklapaju s provedbom projekta Filos, kojeg OŠ Augusta Cesarca provodi u suradnji sa zakladom Zamah, s ciljem razvijanja filantropskih vještina kod djece, prikupljat će se pokloni, odjeća, dječja hrana, školski pribor, slatkiši za djecu za potrebite obitelji.

Svi zainteresirani svoje će poklone moći ostaviti u kućici svetog Nikole, koja će biti postavljena na krapinskom trgu. U kućici će djeca moći napisati i pismo svetom Nikoli ili osobi po želji. Kućica će biti otvorena subotom i nedjeljom, a svake adventske nedjelje palit će se svijeća na adventskom vijencu, uz prigodan program.

Organizatori pozivaju sve da se uključe u humanitarnu akciju te da potaknu djecu na sudjelovanje u radionicama, a sve građane pozivaju na zajedničko obilježavanje adventa. (Mladen Mandić / Zagorje interntional)

Ne propustite: