ĐURĐEVAC Učenici i učitelji nogometnom utakmicom obilježili otvorenje školskih sportskih terena

Obnovljena je asfaltna podloga na košarkaškom i rukometnom igralištu te je uređena dionica atletske staze u duljini od 100 metara pokraj rukometnog igrališta. Iscrtavanjem linija tereni su u potpunosti postali funkcionalni za održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture te za potrebe sportsko - rekreativnih aktivnosti

Foto: Grad Đurđevac

Na radost i malih i velikih, uređeni su sportski tereni oko Osnovne škole Grgura Karlovčana u Đurđevcu.

“Obnovljena je asfaltna podloga na košarkaškom i rukometnom igralištu te je uređena dionica atletske staze u duljini od 100 metara pokraj rukometnog igrališta. Iscrtavanjem linija tereni su u potpunosti postali funkcionalni za održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture te za potrebe sportsko – rekreativnih aktivnosti”, priopćili su iz đurđevačke gradske uprave.

Novouređeni sportski tereni službeno su otvoreni tradicionalnom nogometnom utakmicom učitelja i učenika osmih razreda, a prigodom kraja osnovnog školovanja još jedne generacije. Rezultat je bio 6:4 za učitelje.

Učenike su posebno bodrile osmašice, a podrška nije izostala ni za učitelje.

“Nakon utakmice svi igrači te članovi školskih sportskih ekipa koje su ove nastavne godine sudjelovale na županijskim natjecanjima okrijepili su se u školskom restoranu uz prigodni domjenak. Domjenak je bio čestitka i nagrada Grada i gradonačelnika Grada Đurđevca Hrvoja Jančija svim sportašima za ostvarene sportske rezultate tijekom nastavne godine”, istaknuli su iz gradske uprave.

Ne propustite: