ĐURĐEVAC Višestambena zgrada zadovoljila je uvjete tehničkog pregleda

Zgrada je uspješno prošla tehnički pregled, a dobivanje uporabne dozvole očekuje se za desetak dana.

Foto: Grad Đurđevac

S obzirom na to da su radovi na višestambenoj zgradi na Radničkoj cesti u Đurđevcu i radovi na uređenju okoliša oko zgrade završili, sazvan je tehnički pregled.

Zgrada je uspješno prošla tehnički pregled, a dobivanje uporabne dozvole očekuje se za desetak dana. Nakon toga će se znati i točan datum useljenja prvih stanara.

Stanari su već potpisali predugovore o kupnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama, a dio stanara već je odabrao svoje stanove, što znači da uskoro očekuju preuzimanje svojih ključeva.

“Ovom zgradom 12 obitelji će riješiti svoje stambeno pitanje. Naš grad kao idealno mjesto za život prepoznaje sve više ljudi koji dolaze raditi u tvrtke na našem području, stoga nastavljamo s ovim projektom. Gotova je projektna dokumentacija za drugu zgradu te smo već održali radni sastanak s APN-om kako bi nastavili zajedničku suradnju i izgradili još jednu gradu na Radničkoj cesti”, izjavio je gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči.

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stanova uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih, u pogledu kamata i rokova otplate.

Zainteresirani za kupnju stanova mogu se i dalje javljati, a sve informacije o kupnji stana mogu dobiti na broj 811-052 ili na mail adresi grad@djurdjevac.hr, stoji na internetskim stranicama Grada Đurđevca.

Ne propustite: