DVD ŠTAGLINEC Pogledajte kako je prošla još jedna skupština

U protekloj godini društvo je sudjelovalo na raznim događajima, vatrogasnim natjecanjima i vježbama, a najponosniji su na organizaciju velike združene pokazne vatrogasne vježbe pod nazivom "Podravina 2018" i potpisivanje povelje pobratimstva s DVD-om Supetar na otoku Braču i DVD-om Baranjsko Petrovo Selo.

Foto: Grad Koprivnica

Dobrovoljno vatrogasno društvo Štaglinec u subotu je u društvenom domu u Štaglincu održao 40. redovno-izvještajnu sjednicu. Skupštinu je otvorila Matea Golubić, predsjednica DVD-a, a zapovjednik društva Igor Međimorec podnio je izvješće o radu za prošlu godinu podnio.

U protekloj godini društvo je sudjelovalo na raznim događajima, vatrogasnim natjecanjima i vježbama, a najponosniji su na organizaciju velike združene pokazne vatrogasne vježbe pod nazivom “Podravina 2018” i potpisivanje povelje pobratimstva s DVD-om Supetar na otoku Braču i DVD-om Baranjsko Petrovo Selo.

Kao predstavnik Grada Koprivnice skupštini je prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić koji je članovima zahvalio na svim aktivnostima koje provode i zaželio uspješan nastavak rada i u 2019. godini.

Skupštini su se također pridružili dopredsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Vladimir Piškor, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnica Marijan Kicivoj, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić, zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Hrvoje Blažeković, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Mario Jagušić,  počasni član DVD-a Štaglinec i umjetnik Dragutin Ciglar, izaslanici DVD-a članica VZG-a Koprivnica i pobratimi iz DVD-a Zlatar, PGD-a Jarše Rodica iz Slovnije, DVD-a Baranjsko Petrovo selo i DVD-a Supetar s otoka Brača.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Ne propustite: