Petak, 24. ožujka 2023.

Dvojac s koprivničkog područja pao zbog droge, evo što su sve kod njih pronašli

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku

Preporučujemo

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom i 37-godišnjakom s koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Naime, sumnja se da su osumnjičeni počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama tako da su nabavili 105,9 grama paste bijele boje nalik na drogu amfetamin, namijenjene neovlaštenom stavljanju u promet, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga kuća, drugih prostorija i osoba te je kod osumnjičenog 41-godišnjaka pronađeno i oduzeto 105,9 grama droge amfetamin i 174 sjemenki konoplje tipa droga.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti