Utorak, 29. studenoga 2022.

Dvojica maloljetnih bandita provaljivali, palili i krali po Đurđevcu

Sumnja se da su osumnjičeni, 18./19. lipnja, tijekom noći u Đurđevcu u Grkinskoj ulici provalili u trgovinu iz koje su otuđili duhanske proizvode

Preporučujemo

Policija Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17 i 16-godišnjakom s đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem i oštećenje tuđe stvari.

Sumnja se da su osumnjičeni, 18./19. lipnja, tijekom noći u Đurđevcu u Grkinskoj ulici provalili u trgovinu iz koje su otuđili duhanske proizvode.

Također, sumnja se da su osumnjičeni istu noć u Đurđevcu u Starogradskoj ulici provalili u ugostiteljski objekt iz kojeg su otuđili alkoholna pića.

Točna materijalna šteta bit će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Nadalje, sumnja se da su osumnjičeni 18./19. lipnja tijekom noći u Đurđevcu u Ulici Antuna Radića provalili u osobni automobil iz kojeg nisu ništa otuđili, nakon čega su izazvali požar u unutrašnjosti automobila, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem i oštećenje tuđe stvari protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti