Utorak, 9. kolovoza 2022.

Dvojica mladića iz Podravine završila iza rešetaka zbog dilanja droge

Protiv 22-godišnjaka i 23-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku

Preporučujemo

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 23-godišnjakom i 22-godišnjakom s koprivničkog i šireg koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanja trošenja droga.

Naime, sumnja se da je 23-godišnjak tijekom 2022. nabavljao i preprodavao marihuanu, amfetamin i MDMA te davao na uživanje marihuanu drugim osobama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađena je i oduzeta manja količina marihuane i amfetamina, digitalna vaga i metalna drobilica.

Nadalje, sumnja se da je 22-godišnjak u više navrata tijekom srpnja 23-godišnjaku prodao marihuanu, MDMA i amfetamin te davao na uživanje  marihuanu drugim osobama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađena je i oduzeta manja količina marihuane, digitalna vaga, dvije metalne drobilice te 583 grama sitno rezanog duhana bez trošarinskih markica Ministarstva financija, stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

Također, bit će dostavljeno izvješće nadležnoj carinskoj upravi radi prekršaja iz domene Zakona o trošarinama.

- Advertisement -

Najnovije objave