Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Dvojica pijanih vozača požalila zbog svake popijene ‘čašice’

Policija je u srijedu izvijestila javnost o presudi kojom je još jedan nedogovorni vozač drastično kažnjen zbog vožnje u pijanom stanju

Preporučujemo

Policijska uprava zagrebačka u srijedu je izvijestila javnost o presudi kojom je još jedan nedogovorni vozač drastično kažnjen zbog vožnje u pijanom stanju.

Naime, u četvrtak, 27. listopada, oko 19.55 sati u Zagrebu, u Ulici I. Petruševec, policajci su zaustavili osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je pod utjecajem alkohola upravljao 36-godišnjak.

Nakon otrežnjenja, odveden je na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 11.000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Dodajmo i još jedan sličan slučaj neodgovornosti u prometu.

U subotu, 29. listopada, oko 21 sat, 70-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Zagrebačkom cestom u Sesvetama u smjeru zapada.

Nadzorom vozila i vozača kod kućnog broja 38 policajci su utvrdili da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 2,24 promila zbog čega je smješten na otrežnjenje, dok će optužni prijedlog biti podnijet redovnim putem nadležnom sudu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti