DVOSTRUKA KRUNA ĐURĐEVAČKIH TENISKIH ASEVA Mia Robotić i Lucian Lacković prvaci sjeverozapadne Hrvatske

Osigurali su tako prva mjesta na rang-listama i bit će prvi nositelji sjeverozapadne regije na državnom mastersu, Prvenstvu Hrvatske, kroz dva tjedna.

Mia i Lucian s trenerom Marijom // Foto: TK Đurđevac

Prošlog je vikenda u Koprivnici održano prvenstvo Sjeverozapadne Hrvatske u tenisu za djevojčice i dječake do 10 godina na kojem je nastupilo 16 najboljih tenisača i tenisačica iz pet županija.

Mia Robotić u kategoriji djevojčica i Lucian Lacković u kategoriji dječaka do 10 godina, oboje iz Teniskog kluba Đurđevac, odigrali su uspješan turnir i postali prvaci regije. Također su si osigurali prva mjesta na rang-listama i bit će prvi nositelji sjeverozapadne regije na državnom mastersu, Prvenstvu Hrvatske, kroz dva tjedna.

Mia je u prvom kolu nadigrala Miu Križaj iz TK Prelog, u drugom kolu Evu Papić Bogadi iz TK Koprivnica, u polufinalu Reu Godinić iz TK Varteks, a u finalu Miu Gregurinu iz TK Koprivnica.

Lucian je u prvom kolu bio bolji od Frana Antolića iz TK Koprivnica, u drugom od Davida Mikića iz TK Varaždin, u polufinalu od Franka Špehara iz TK Sirele Bjelovar i u finalu od Riana Bregovića iz TK Varaždin.

Čestitke mladim đurđevačkim tenisačima i njihovom treneru Mariju Lončariću na ovim uspješnim rezultatima.

Ne propustite: