EUROPSKI TJEDAN KRETANJA Održava se Biciklistički festival

Okupljanje sudionika biciklijade će biti u Koprivnici na Zrinskom trgu s početkom u 9 sati, nakon čega će se sudionici uputiti do jezera Gabajeva Greda.

Ilustracija // Foto: Pixabay

U sklopu ovogodišnjeg obilježavanja Europskog tjedna kretanja u Koprivničko-križevačkoj županiji će se 21. rujna organizirati Biciklistički festival. Taj je festival dio Međunarodnog biciklističkog festivala Europska Amazona, a održava se od kolovoza do listopada 2019. kroz 11 biciklističkih događaja u Austriji, Sloveniji, Mađarskoj, Hrvatskoj i Srbiji.

Organizator Festivala je Koprivničko-križevačka županija ujedno i partner u europskom projektu Amazon of Europe Bike Trail, u suradnji s Old timer Klubom “Biciklin” Koprivnica i Biciklističkim klubom ROTOR Koprivnica.

Okupljanje sudionika biciklijade će biti u Koprivnici na Zrinskom trgu s početkom u 9 sati, nakon čega će se sudionici uputiti do jezera Gabajeva Greda.

Dodatne informacije o datumima održavanja možete pronaći na službenom Facebook događaju, a za dodatna pitanja o Biciklističkom festivalu i prijave možete se obratiti organizatorima na e-mail europski.fondovi@kckzz.hr ili tel. 658-193 (Vladimir Šadek, Jelena Kralj).

*Amazon of Europe Bike Trail je projekt sufinanciran sredstvima transnacionalnog programa Interreg Danube, koji kroz suradnju organizacija iz pet zemalja ima za cilj uspostaviti međunarodno prepoznat i održiv cikloturistički proizvod na području budućeg 5-državnog UNESCO rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav (TBR MDD). Više informacija o projektu možete pronaći na službenim stranicama, Facebooku (#AoEbiketrail) ili YouTube kanalu., stoji na internetskim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Ne propustite: