EVO TKO JE BIO BOLJI U sklopu obilježavanja Dana Grada Koprivnice održano kuglačko natjecanje

Dvije ženske ekipe KK Podravka i ŠKK Koprivnica te tri muške ekipe KK Podravka, KK Željezničar i ŠKK Koprivnica sudjelovali su na turniru.

Foto: Grad Koprivnica

U sklopu proslave 663. rođendana Grada Koprivnice, održan je Kuglački turnir u organizaciji Športskog kuglačkog kluba Koprivnica u suradnji sa Zajednicom športskih udruga grada Koprivnice.

Dvije ženske ekipe KK Podravka i ŠKK Koprivnica te tri muške ekipe KK Podravka, KK Željezničar i ŠKK Koprivnica sudjelovali su na turniru održanom jučer, u nedjelju, na koprivničkoj kuglani. Podršku kuglačicama i kuglačima dao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

“Lijepo je znati da i na ovaj način možemo obilježiti rođendan naše Koprivnice. Danas rezultat nije najvažniji već zajedničko druženje uz ipak možda pokoje prikriveno sportsko nadmetanje. U budućnosti vam želim mnogo dobrih sportskih rezultata jer nismo bez razloga u mnogo navrata uz grad sporta prozvani i gradom kuglanja, a to je zahvaljujući svima vama”, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić, nakon čega je s predsjednicom ŠKK Koprivnica Sandrom Sinjeri, otvorio turnir bacivši prvu kuglu na stazi.

Turniru su prisustvovale i predsjednica Zajednice športskih udruga grada Koprivnice Jasmina Stričević i tajnica Kuglačkog saveza Koprivničko-križevačke županije Ljiljana Picer.

Od ženskih ekipa uspješnije su bile kuglačice KK Podravka s ukupno osvojenih 1479 bodova, dok su kuglačice ŠKK Koprivnica osvojile 1388 bodova. U pojedinačnom poretku najuspješnije su bile Ljubica Dorić (ŠKK Koprivnica), Helena Bolić (KK Dubrovčan) i Lana Buhinjak (KK Podravka).

Kod muških ekipa slavili su kuglači KK Željezničar s osvojenih 1566 bodova, drugo mjesto s osvojenih 1516 bodova bili su KK Podravka, dok su treće mjesto osvojili kuglači ŠKK Koprivnica s ukupno 1423 bodova. U pojedinačnom poretku najbolji su bili Zdravko Vučić iz KK Željezničar, Ivica Uremović i Miroslav Šaško iz KK Podravka.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: