[FOTO] 100. GODINA OD ROĐENJA ZLATE BARTL U Podravki otvoren najsuvremeniji prehrambeno-tehnološki laboratorij

Otvorenje laboratorija za napredna senzorska i kulinarska istraživanja Prof. Zlata Bartl u Podravkinoj je središnjici u Koprivnici započeo stručnim panelom "Zalogaj budućnosti – personalizirana proizvodnja hrane za globalno tržište".

Stručni panel „Zalogaj budućnosti – personalizirana proizvodnja hrane za globalno tržište“ // Foto: Luka Krušec / LuMedia

U povodu 100. obljetnice rođenja profesorice Zlate Bartl, slavne izumiteljice Vegete, najsuvremeniji prehrambeno-tehnološki laboratorij u regiji otvorio je danas, u petak, svoja vrata i početi s radom.

Otvorenje laboratorija za napredna senzorska i kulinarska istraživanja Prof. Zlata Bartl u Podravkinoj je središnjici u Koprivnici započeo stručnim panelom “Zalogaj budućnosti – personalizirana proizvodnja hrane za globalno tržište”, a nastavio se obilaskom laboratorija te degustacijom i demonstracijom senzorskog ispitivanja gdje su prisutni imali priliku vidjeti kako nastaju Podravkini proizvodi.

Foto: Luka Krušec / LuMedia

Ne propustite: