FOTO Bimbo zadržao prvo mjesto, Golf u infarktnoj završnici do pobjede

Klikaj.hr poveo je protiv CB Activea, no nedostajalo je koncentracije za nečim više pa je Active u konačnici odnio pobjedu.

Foto: Mario Perlok
Foto: Mario Perlok

Peto kolo KC Lige proteklo je bez pravih derbija, što ne znači da je uzbuđenje izostalo. Bimbo je pobjedom od 4:3 protiv žilavog Pixela zadržao vodstvo, no Golf je i dalje na samo bodu razlike.

Upravo je Golf, zajedno sa UMN Koprivnicom, zaslužan za najuzbudljiviju utakmicu dana. Ekipa UMN Koprivnice, jedina koja do sada nije skupila nijedan bod, stigla je do ranog vodstva od 2:0, a nakon prvog poluvremena imali su prednost od 3:1. Ipak, CB Golf je rezultat potpuno preokrenuo i to u posljednjih pet minuta utakmice. Golovi su padali u 25., 29. i 30. minuti.

Klikaj.hr poveo je protiv CB Activea, no nedostajalo je koncentracije za nečim više pa je Active u konačnici odnio pobjedu. Slavile su i ekipe Protim/Mavik/Mesnice Martinjak i CB 048/U.Š.R.P.S.-a, dok su Romantičari i Petgrad/OPG Radiček jedini podijelili bodove.

U ženskoj konkurenciji Iskre/Klesarstvo Dejan s 2:0 svladale su Kapljice, no s minimalnih 1:0 izgubile od ŽNE Drnja. U trećem dvoboju Kapljice i Li-La odigrale su bez golova.

KC LIGA, 5. KOLO:

Muški: Klikaj.hr – CB Active 1:3, UMN Koprivnica – CB Golf 3:4, Bimbo – KKC Pixel 4:3, NK Romantičari – Petgrad/OPG Radiček 1:1, Sedma sila – Protim/Mavik/Mesnica Martinjak 0:1, CB 048/U.Š.R.P.S. – Inducta ++ 2:1.

POREDAK: 1. Bimbo 13, 2. CB Golf 12, 3. Protim/Mavik/Mesnica Martinjak 11, 4. Petgrad/OPG Radiček 10, 5. CB Active 9…

Žene: Iskre/Klesarstvo Dejan – Kapljice 2:0, Iskre/Klesarstvo Dejan – ŽNE Drnje 0:1, Kapljice – Li-La 0:0.

POREDAK: 1. ŽNE Drnje 13, 2. Iskre/Klesarstvo Dejan 9, 3. Li-La 4, 4. Kapljice 3.

Liga bez briga: Komunalac – HEP 1:0.

Ne propustite: