[FOTO] BOŽIĆ U NAŠEM KRAJU Pogledajte kako je bilo na ovoj predivnoj manifestaciji u Brđanima Sokolovačkim

Vrijedne Prekogorke ugostile su oko 150 gostiju među kojima su bile članice ostalih udruga žena s područja Koprivničko-križevačke županije, ali i susjednih županija, njihov načelnik, Vlado Bakšaj, velečasni Milan Kerš, članovi DVD-a Donji Maslarac te ostali gosti

Članice Udruge žena Prekogorke s načelnikom Općine Sokolovac Vladom Bakšajem // Foto: Mirko Hanžeković

U subotu je u prepunom domu u Brđanima Sokolovačkim, u organizaciji Udruge žena “Prekogorke” održana deveta po redu manifestacija “Božić u našem kraju”.

Vrijedne Prekogorke ugostile su oko 150 gostiju među kojima su bile članice ostalih udruga žena s područja Koprivničko-križevačke županije, ali i susjednih županija, njihov načelnik, Vlado Bakšaj, velečasni Milan Kerš, članovi DVD-a Donji Maslarac te ostali gosti koji nesebično iz godine u godinu pomažu u radu njihove udruge. Kao i svake godine, i ove su pripremile kratak kulturno-zabavni program u kojem su i same sudjelovale.

Nakon programa, uslijedila je bogata večera i ples i zabava do ranih jutarnjih sati.

I ove su godine pokazale da unatoč tome što su malobrojna i skromna udruga, dobro funkcioniraju te kažu kako ih iznimno veseli što i unatoč nedostatku mjesta u domu i gužvi, gosti iz godine u godinu rado dolaze k njima.

Teks: Zdenkica Rajn Kovačević, foto: Mirko Hanžeković

 

Ne propustite: