[FOTO] CAGEBALL KOPRIVNICA PONOVNO OTVARA SVOJA VRATA Hakleri došli na svoje, kliknite za detalje

Cageball se u Koprivnici nalazi na katu trgovačkog centra Pevec (Radnička cesta 10), a igračima su na raspolaganju dva terena.

Cageball u Koprivnici // Foto: GKP Komunalac

Ako dosad niste znali i imali priliku uživo vidjeti što je to igra u kavezu, savršenu priliku za to imate ovoga petka, 1. veljače, kada će Cageball Koprivnica ponovno otvoriti svoja vrata pod vodstvom gradskog komunalnog poduzeća Komunalac – Sportskog centra Cerine.

Cageball je vrlo popularan među haklerima, brz i dinamičan nogomet u kavezu gdje je podloga umjetna trava te je jedini kao takav u gradu i okolici.

Cageball se u Koprivnici nalazi na katu trgovačkog centra Pevec (Radnička cesta 10), a igračima su na raspolaganju dva terena.

Manji, na kojem se igra 3 protiv 3, i veći, na kojem se igra 4 protiv 4.

“Cijena manjeg terena je 150 kuna po satu, dok je onaj veći 200 kuna po satu. Igrati mogu svi, od najmlađih do veterana, muškarci ili žene, a ukoliko se iznajmi 10 mjesečnih termina, cijena terena umanjuje se za 20 posto. Igračima su na raspolaganju lopte i svlačionice s tuševima te besplatno parkiralište”, ističu iz Komunalca.

Radno vrijeme Cageball Koprivnica je od ponedjeljka do petka od 17 do 23 sata, a vikendom ovisno o rezerviranim terminima.

Rezervacije termina i informacije na recepciji bazena Cerine ili na broj telefona 048/240 – 570.

“Rezervirajte svoj termin i zaigrajte nogomet u kavezu već ovaj petak”, zaključuju iz Komunalca.

Ne propustite: