[FOTO] CERINE FIT IZAZOV Goran Posavec: Odlučio sam smršavjeti zbog izgleda, a najviše zbog zdravlja

Goran Posavec uz podršku koprivničkih bazena Cerine prvi će iskušati Cerine Fit izazov i doći do željene transformacije. Posojev napredak moći ćete pratiti na društvenim mrežama. Dajte mu podršku i krenite njegovim putem...

Goran Posavec i njegova trenerica Melita Jug // Foto: Drava.info

Na koprivničkim bazenima Cerine predstavljen je Cerine Fit Izazov. Radi se o individualnom programu za postizanje željene transformacije. Devet tjedana vježbanja pod vodstvom stručnih kineziologa i fizioterapeuta uz kombinaciju funkcionalnih treninga, plivanja, masaža i sauna.

– Kroz sve to korisnike će voditi stručni tim Cerina koji će redovito mjeriti težinu i obujam tijela, od prvog do zadnjeg dana, pratiti prehranu i usmjeravati ka zdravijim prehrambenim navikama – pojasnila je Dubravka Horvat, članica Uprave Komunalca.

Poseban gost i prvi koji se uključio u Cerine Fit Izazov je poznati županijski golman Goran Posavec koji je čvrsto odlučio da je vrijeme za promjenu.

– Za njega u ponedjeljak kreću inicijalna testiranja i tada ćemo odrediti u kojem će smjeru program ići. Želimo mu pružiti podršku za ovaj veliki korak, a ovim putem pozivamo i sve ostale koji imaju isti problem da se prijave, imamo veliki tim stručnjaka koji će se pobrinuti za njih – rekla je Sonja Šafar, voditeljica bazena Cerine, nakon čega je riječ pripala Posavcu.

LEGENDARNI POSO U (NE)MOGUĆOJ MISIJI ‘Želim skinuti 40 kilograma do 1. svibnja i uspjet ću u tome’

– Odlučio sam se smršavjeti iz više razloga. Prvi je pritisak obitelji i prijatelja zbog zdravlja, a drugi je zbog samog izgleda. Pozivam sve voljne da pokušaju ovo što ja pokušavam. Vježbanje nosi puno dobroga, i zdravlje i izgled. Mislim da je ovaj potez od strane bazena jako lijep i hvala im na tome – izjavio je popularni Poso i dodao kako je najteže bilo dosad ovako živjeti.

Napredak Posoja moći ćete pratiti na društvenim mrežama.

Voditeljica i trenerica, poznata rukometna golmanica, Melita Jug, otkrila je kako se program sastoji od tri treninga tjedno, a bit će tu i relaksacijskih masaža i tretmana.

Predstavila je i ostale programe, a to su Vježbe za trudnice, Fit mama Fit beba, Jutarnje buđenje na Cerinama uz zdrav obrok, Hidrogimnastika te će prigodom dana zaljubljenih u ponudi biti Valentinovo na Cerinama uz romantičnu atmosferu, relaksaciju, ljubavne mirise i zvukove.

Foto: Drava.info

Ne propustite: