FOTO Crna prometna točka: Nova nesreća kraj koprivničkih bazena

U ovoj priči zanimljivo je da je sudar skrivio vozač s koprivničkog područja, dok je u drugom automobilu bilo dvoje mladih iz Rijeke.

Foto: Zvonimir Markač
Foto: Zvonimir Markač

Nova prometna nesreća na crnoj prometnoj koprivničkoj točki dogodila se danas, u petak, oko 13 sati.

Iako je zbog učestalih prometnih nesreća na raskrižju Ulice Ivana Sabolića, Miroslava Krleže i Miklinovca nedaleko od koprivničkih bazena nedavno napravljena nova regulacija prometa, policija je ponovno imala pune ruke posla.

U ovoj priči zanimljivo je da je sudar skrivio vozač s koprivničkog područja, dok je u drugom automobilu bilo dvoje mladih iz Rijeke.

– Ne da nije stao na ‘stop’, nego nije ni pogledao, samo je preletio – kazala je šokirana djevojka iz Peugeota riječkih registarskih oznaka.

Dodala je kako su oni vozili glavnom cestom u smjeru bazena, kamo su išli na kupanje, dok je vozač Opela išao iz smjera Ulice Ivana Sabolića u smjeru Ulice Miklinovec.

– Ne znam stvarno što mi je bilo, zaslijepilo me sunce i nas ih uopće vidio – rekao je on.

Policija će nakon obavljenih očevidnih radnji utvrditi je li netko od sudionika ove prometne nesreće bio pod utjecajem alkohola, ali najvažnije je, iako je nastala nemala materijalna šteta, da ovaj put nitko nije bio ozlijeđen.

– Mislim da se ništa nije dobilo ni s novom regulacijom prometa. I ova nesreća to potvrđuje. Jedino rješenje za ovo raskrižje je rotor. Valjda neće netko morati izgubiti glavu da nadležni to shvate – istaknuo je, pak, jedan od susjeda.

Ne propustite: