[FOTO] DAN GRADA KOPRIVNICE Pogledajte fotogaleriju s proslave 662. rođendana

Rođendansko subotnje jutro na Zrinskom trgu započelo je nastupom Puhačkog orkestra grada Koprivnice. Nakon orkestra uslijedili su veseli nastupi koprivničkih osnovaca, vrtićaraca, udruga i plesnih skupina. Prigodni koncert održali su i Miroslav i Gordana Evačić...

Foto: Grad Koprivnica

Koprivnica slavi svoj 662. rođendan.

Rođendansko subotnje jutro na Zrinskom trgu započelo je nastupom Puhačkog orkestra grada Koprivnice. Nakon orkestra uslijedili su veseli nastupi koprivničkih osnovaca, vrtićaraca, udruga i plesnih skupina. Prigodni koncert održali su i Miroslav i Gordana Evačić.

U sklopu programa održan je i izložbeno prodajni sajam. Tim povodom na trgu se predstavilo 60 izlagača i to obrta, OPG-ova, domaćih radinosti, umirovljenika, udruga i škola.

Tradicionalno održana je i humanitarna prodaja jabuka. Prodajom je prikupljeno 1410 kuna, a sredstva su namijenjena Puhačkom orkestru grada Koprivnice.

Izlagače su obišli gradonačelnik Mišela Jakšić i zamjenice gradonačelnika Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, pročelnici Zdravko Punčikar, Ana Mlinarić, Dario Jembrek, Jasna Golubić, te članovi Uprave Komunalca Nataša Tetec, Goran Međurečena i Dubravka Horvat.

Što vas još sve očekuje pogledajte u nastavku…

BOGAT PROGRAM Pogledajte što vas sve očekuje na proslavi Dana grada Koprivnice

FOTO: Grad Koprivnica

Ne propustite: