[FOTO] DJEČJI VRTIĆ IGRA Mališani se završnom priredbom oprostili od vrtićkih dana

Nakon nastupa svih vrtićkih skupina u najsvečanijem trenutku završne priredbe, predškolcima su ravnateljica i odgojiteljice uručile diplome.

Foto: Grad Koprivnica

Završna priredba kojom su se čak tri vrtićke skupine oprostile od vrtića – Cvjetići, Leptirići i Balončići, održala se u subotu u koprivničkom Domu mladih.

U nastupima spomenutih skupina uživali su roditelji, bake, djedovi i ostali okupljeni, a među njima je bio i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Uvodnim riječima prisutnima se obratila ravnateljica vrtića Gabrijela Golub, zahvalivši se  svim djelatnicima, roditeljima i gradonačelniku i Gradu Koprivnici na podršci, a budućim školarcima poželjela svu sreću u novim izazovima.

U ime Grada Koprivnice, pozdravnim se govorom obratio i Jakšić.

“Ponosni smo na naš Dječji vrtić Igra koji ima samo 5 godina, a u tom razdoblju napravili su zaista fantastične stvari te nam je zbog toga doista iznimna čast da ih možemo podržavati. Imaju veliki broj programa, projekata, novih iskoraka u provođenju istih, svega što nam daje za pravo da zahvaljujući tim ljudima i svima vama koji ih podržavate, možemo reći da zasluženo nosimo naziv Grad prijatelj djece”, zaključio je gradonačelnik  Jakšić, uz kojega je na završnoj priredbi bila i zamjenica Melita Samoborec.

Nakon nastupa svih vrtićkih skupina u najsvečanijem trenutku završne priredbe, predškolcima su ravnateljica i odgojiteljice uručile diplome, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: