[FOTO] DJEČJI VRTIĆ ‘SMIJEŠAK’ Održana završna svečanost i Dan vrtića

Mališani su uz pomoć odgojiteljica skupina Cvjetići i Bubamare pripremili raznolik program za sve okupljene.

Foto: Grad Koprivnica

Dječji vrtić “Smiješak” imao je dva razloga za slavlje – u subotu je održana završna svečanost i proslavljen je Dan vrtića.

Mališani su uz pomoć odgojiteljica skupina Cvjetići i Bubamare pripremili raznolik program za sve okupljene.

Kao predstavnica Grada Koprivnice svečanosti je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

“Zahvalila bih prvo obitelji Dolenec koja je prije 21 godinu imala jako puno hrabrosti i viziju da otvore naš vrtić Smiješak. Također zahvaljujem sadašnjem vodstvu Dječjeg vrtića Smiješak što se uključuje u sve aktivnosti našega grada, u sve manifestacije. Zahvaljujem i roditeljima koji daju veliku podršku vrtiću. U krajnjoj liniji roditelji su oni koji su s punim povjerenjem dali u ruke našim odgajateljicama ono što im je najvrednije u životu, a to su njihova djeca”, izjavila je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Prije početka programa okupljenim se obratila i ravnateljica Eva Trošelj.

“Kažu da su djeca knjige koje čitamo i u koje trebamo pisati. Uvažavajući tu spoznaju, nastojimo, trudimo se i želimo život u Smiješku organizirati tako da djeca u redovnom programu te kraćim programima, kroz igru kao temelj učenja, otkrivaju sebe i svijet oko sebe te da razvijaju samopoštovanje kako bi poštovali i druge. To je naš cilj već punih 20 godina djelovanja”, zaključila je ravnateljica Eva Trošelj, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: