[FOTO] DJEČJI VRTIĆ TIKVICA Međimurski mališani povodom Majčina dana izrađivali cvjetove od recikliranih materijala

Predškolci su uz pomoć učenica i profesorice bojili elemente od recikliranih kartonskih materijala te od njih potom, uz dodavanje dekorativnih dodataka, izradili unikatne cvjetove za svoje majke u povodu njihova dana.

Foto: Međimurske novine (Gospodarska škola Čakovec)

U Dječjem vrtiću „Tikvica“ u Strahonincu 4. i 10. svibnja u povodu Majčina dana, održana je radionica iz aranžiranja na temu “Izrada cvjetova od recikliranih materijala”. Radionicu za 25 polaznika vrtićke skupine “Pčelice” održale su učenice 3. C razreda Gospodarske škole – Monika Sobočan, Paulina Kovačić, Borna Novoselec i Dunja Horvat, uz mentorstvo prof.Ljiljane Škrobar.

Predškolci su uz pomoć učenica i profesorice bojili elemente od recikliranih kartonskih materijala te od njih potom, uz dodavanje dekorativnih dodataka, izradili unikatne cvjetove za svoje majke u povodu njihova dana. Tijekom radionice bilo je veselo i živo: pričale su se priče o mamama i uvježbavale pjesmice.

S ravnateljicom Draženkom Žganec i odgajateljicama planirana je daljnja suradnja, čemu se unaprijed učenici Gospodarske škole unaprijed raduju.

Dio ozračja s radionice pogledajte u nastavku.

Izvor: Međimurske novine (Gospodarska škola Čakovec)