FOTO Dobermann preko lutrije šesteraca obranio naslov Križevaca

Najbolji strijelac turnira je Anton Gaši iz ekipe Big Bang Teama s deset postignutih golova, dok je najboljim igračem proglašen Mislav Banek iz pobjedničke ekipe. Najbolji vratar također dolazi iz redova osvajatelja naslova, Žarko Luketin.

Foto: Mario Perlok
Foto: Mario Perlok

Malonogometni turnir “Križevci 2016 – Ožujsko” kojeg organiziraju Zajednica sportskih udruga Križevci i NK Križevci, uz pokroviteljstvo Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije došao je do samoga kraja. Večeras su odigrane utakmice za treće mjesto između ekipa Detektiv Pasco & Alan company & Hell energy i Supersport Casina te veliko finale između Dobermanna i Rost športa Supra sporta.

Utakmica za treće mjesto ponudila je mnogo uzbuđenja, no gledatelji su ostali zakinuti za pogotke u regularnome dijelu susreta. U lutriji izvođenja šesteraca bolja je bila ekipa Supersport Casina koja je na krilima golmana Amara Dure bila bolja rezultatom 3:1 i tako zasluženo osvojila treće mjesto.

Pobjednika ovogodišnjeg turnira također smo dobili nakon izvođenja šesteraca. Ekipa Dobermanna povela je već u drugoj minuti preko Dine Kovača, da bi konačnih 1:1 u drugome dijelu postavio Marin Ivančić. Fortuna je ovoga puta bila na strani igrača Dobermanna koji su boljim izvođenjem šesteraca (6:5) osvojili ovogodišnji turnir. Utakmica je bila prepuna lijepih poteza, prilika s obje strane te su gledatelji mogli uživati u malonogometnoj predstavi.

Najbolji strijelac turnira je Anton Gaši iz ekipe Big Bang Teama s deset postignutih golova, dok je najboljim igračem proglašen Mislav Banek iz pobjedničke ekipe. Najbolji vratar također dolazi iz redova osvajatelja naslova, Žarko Luketin.

Nagradni fond na ovome turniru iznimno je bogat, tako da je pobjednička ekipa CB Dobermanna bogatija za 40.000 kuna, dok su drugoplasirani Rost šport Supra sport osvojili 15.000 kuna. Treće mjesto ekipi Supersport Casina donijelo je 10.000, dok su Detektiv Pasco & Alan company & Hell energy kući otišli s 5.000 kuna.

Nagradu za fer play dobila je ekipa Detektiv Pasco & Alan company & Hell energy.

Ne propustite: