[FOTO] DRUŽENJE Međimurski oldtimeraši uz gulaš, kestene i svirku zaključili sezonu

Svake godine tradicionalno organiziramo uspješan završetak oldtimer sezone te se, ujedno, pripremamo za nadolazeću oldtimer sezonu. Došli su nam gosti iz Slovenije, Garešnice, Rijeke i ostalih krajeva Hrvatske - kazao je predsjednik Oldtimer kluba Međimurje Franjo Belović.

Foto: Sanja Heric

Preko stotinjak zaljubljenika u oldtimer automobile, motocikle, traktore i ostale starodobne strojeve okupilo se danas, u ponedjeljak, u Mihovljanu, na prostoru stare škole, kako bi uz svirku, druženje, jelo i piće zaključili sezonu.

Bila je to prilika za razmjenu iskustva članova kluba o obnovi motornih oldtimer vozila, kao i za prepričavanje doživljaja s različitih putovanja u godini iza nas.

– Svake godine tradicionalno organiziramo uspješan završetak oldtimer sezone te se, ujedno, pripremamo za nadolazeću oldtimer sezonu. Došli su nam gosti iz Slovenije, Garešnice, Rijeke i ostalih krajeva Hrvatske – kazao je predsjednik Oldtimer kluba Međimurje Franjo Belović.

Članice kluba ispekle su kolače i ostale delicije. Obitelj Kovač iz Mačkovca skuhala je gulaš za prste polizati, dok je kestene donirao gospodin Pintarić. Druženje će, vjerujemo, potrajati do kasnovečernjih sati. Za dobro raspoloženje pobrinuo se već uhodani Oldtimer bend.

Jučer je pak na istom mjestu bio održan peti sajam oldtimer opreme i starih stvari na kojem se okupilo jako puno ljudi iz Hrvatske, Slovenije, pa čak i Austrije i Slovačke. Oldtimer klub Međimurje trenutno broji 250 članova te, kako nam je kazao predsjednik kluba, stalno pristižu nova lica.

Izvor i foto: Međimurske novine

Ne propustite: