[FOTO] DRUŽENJE UZ NOGOMET Učenici iz Osnovne škole ‘Braća Radić’ posjetili Slavenaše na treningu

Slavenaši i učenici zabavljali su se na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš.

Foto: NK Slaven Belupo

Nogometaše Slaven Belupa na treningu danas, u srijedu, posjetili su učenici četvrtog razreda Osnovne škole “Braća Radić” Koprivnica. S njima je u pratnji bila učiteljica Marija Petras i asistentica u nastavi Andreja Sertić.

Slavenaši i učenici zabavljali su se na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš. Bilo je tu nogometa, duela i driblinga, a sve uz zabavu i osmjehe na licima.

Nakon druženja na terenu, osnovnoškolci su odradili i press konferenciju na kojoj su postavljali pitanja igračima Slavena.

Antonijo Ježina, Stipe Bačelić Grgić i Muzafer Ejupi strpljivo su odgovarali na pitanja, a posebno ih je na kraju razveselila i motivirala želja učenika da u subotu Slavenaši osvoje sva tri boda protiv Gorice. Osnovnoškolci su obećali da će u subotu glasno navijati za Slaven Belupo.

“Uvijek nas razvesele ovakve posjete. Lijepo je čuti i vidjeti da mali Koprivničanci vole Slaven Belupo i navijaju za njega. Interesantno je odgovarati na njihova pitanja jer su iskrena i iz srca. Istina je da su obećali da dolaze u subotu na utakmicu i da će nas bodriti, a riječi podrške, pogotovo ovako iskrene, uvijek puno znače. Nadam se da ćemo im se odužiti pobjedom, učinit ćemo sve da bude tako”, poručio je Stipe Bačelić Grgić nakon današnjeg druženja s osnovnoškolcima.

   

Izvor i foto: NK Slaven Belupo

Ne propustite: