[FOTO] DRUŽENJE ZA PAMĆENJE Gotovo 1000 Podravkaša na korporativnim igrama

Organizacijom korporativnih edukativno-sportskih igara Podravka je osnažila zajedništvo i timski duh, a silna pozitivna energija i entuzijazam svih prisutnih pokazali su spremnost za još bolje poslovne rezultate.

Korporativne Podravkine igre u Baškom Polju // Foto: Podravka

Povijesno dobre poslovne rezultate ostvarene prošle godine te u prvom tromjesečju ove godine Podravka je proslavila na korporativnim edukativno-sportskim igrama. Od četvrtka do nedjelje Podravkaši, njih gotovo tisuću s čak 14 tržišta, družili su se, natjecali, educirali i zabavljali u Baškom Polju kod Makarske, prioćili su iz koprivničke kompanije.

U sportskim natjecanjima nadmetale su se ekipe u malom nogometu, košarci, odbojci, pikadu i neizostavnoj beli.

Finalne susrete loptačkih sportova pratili su i istaknuti pojedinci iz sportskog svijeta, i to Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Joško Jeličić, stručni nogometni analitičar i bivši nogometni reprezentativac, te Goran Šprem, bivši rukometni reprezentativac i osvajač svjetskog i olimpijskog rukometnog zlata.

Osim sportskih natjecanja, Podravkaši su kroz edukaciju imali prilike čuti nešto više o razlikama između generacija te naučiti kako međusobno komunicirati, bez obzira na različitosti i time pridonijeti boljoj internoj klimi i odnosima.

“Večernji zabavni program bio je rezerviran za poznate pjevače, Jolu i Jelenu Rozgu te Luku Bulića, Taru Thaler i hrabre Podravkine pojedince koji su opjevali kompaniju sa srcem kroz popularne Bullhitove i oduševili sve prisutne”, ističu iz kompanije.

Organizacijom korporativnih edukativno-sportskih igara, dodaju, Podravka je osnažila zajedništvo i timski duh, a silna pozitivna energija i entuzijazam svih prisutnih pokazali su spremnost za još bolje poslovne rezultate.

Foto: Podravka

Ne propustite: