[FOTO] ĐURĐEVAC Pogledajte kakve su rezultate ostvarili tenisačice i tenisači

Osim turnira u Đurđevcu, članovi TK Đurđevca sudjelovali su i na turniru u Prelogu i Koprivnici.

Izvor fotografije: Grad Đurđevac

Proteklog vikenda odigralo se Otvoreno prvenstvo Đurđevca u kategorijama do 12 i 14 godina iz kalendara TSSH.

Na turniru su nastupili natjecatelji iz Daruvara, Varaždina, Koprivnice i Đurđevca.

Damian Galjer iz Teniskog kluba Đurđevac igrao je u finalu do 12 godina, a Ivan Jerbić i Dominik Mehkek zaigrali su u četvrtfinalu. Nastupili su još Filip Tomrlin i Teo Ban koji su ostvarili po pobjedu i Patrik Patačko, Ivan Imbriša i Karlo Litvić.

Kod djevojčica Mia Ivančić zauzela je peto mjesto, Nika Janković četvrto, a Mirna Đapa s tri pobjede treće. Kod dječaka do 14 godina Matej Kapitanic plasirao se u polufinale, a nastupio je i Leonardo Bukvić.

Osim turnira u Đurđevcu, članovi TK Đurđevca sudjelovali su i na turniru u Prelogu i Koprivnici.

Pravi podvig napravili su najmlađi natjecatelji iz TK Đurđevac – Adam Markovica, Petar Ivančić i Leon Gračan na turniru u Prelogu u kategoriji do osam godina. Sva trojica okitila su se zlatnim medaljama.

U Koprivnici na regionalnom prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske iz kalendara HTS-a, do 12. godina po prvi puta su nastupili Lucian Lacković i Mia Robotić.

Mia je s igračicom iz Virovitice u igri parova igrala u polufinalu.

Lucian Lacković je odličnom igrom u singlu stigao do polufinala turnira, a u igri parova zajedno sa igračem iz Bjelovara, priredili su pravo iznenađenje te su osvojili turnir, stoji na internetskim stranicama Grada Đurđevca.

Izvor fotografije: Grad Đurđevac

Ne propustite: