[FOTO] ĐURĐEVAC Športsko-rekreacijski centar Vlado Leščan – Duspe svečano otvoren puštanjem čak 450 balona u zrak

Podijeljeno je 450 kompleta sportske opreme, promotivnih materijala koji se sastoje od majice, trenirke, jakne i ruksaka.

Foto: Grad Đurđevac

Športsko-rekreacijski centar Vlado Leščan – Duspe u Đurđevcu na kojemu su se već igrale nogometne utakmice, od nedjelje je i službeno otvoren.

Od prijepodnevnih sati novi umjetni travnjak ugostio je utakmice raznih selekcija, a vrhunac dana stigao je u 17 sati.

Podijeljeno je 450 kompleta sportske opreme, promotivnih materijala koji se sastoje od majice, trenirke, jakne i ruksaka. Podijeljena je također i oprema u bojama klubova, a opremu su dobili rukometni, šahovski, košarkaški, teniski, powerlifting, karate, taekwondo, konjički i streljačkog kluba i Škola nogometa grada Đurđevca.

Tako su svi članovi klubova, njih 450, došli na otvaranje u novim trenirkama koje je osigurao Grad Đurđevac putem projekta Picoki za sport vrijednog čak milijun kuna, a koji je realizirani putem Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

ŠRC su otvorili su Hrvoje Janči, gradonačelnik Grada Đurđevca, Željko Lacković, saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca, Zorislav Srebrić, savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza i Ivan Juričić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca uz pomoć djece sportaša klubova Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca.

Na otvaranju je pušteno upravo 450 balona u nebo u znak svečanog otvorenja, ali i u znak sjećanja na đurđevačkog sportaša po kojemu ŠRC nosi ime, Vlade Leščana – Duspeta.

Projekt ŠRC-a vrijedan je 8,3 milijuna kuna, a stadion je kapaciteta 200 sjedećih mjesta, od kojih su sva natkrivena.

Uređene su svlačionice, prostorije za trenere, suce i delegate, teretana, ugostiteljski objekt, a pokraj glavnog terena napravit će se i pomoćna nogometna igrališta i objekt za Teniski klub i dodatni teniski tereni, stoji na internetskim stranicama Grada Đurđevca.

Foto: Grad Đurđevac

Ne propustite: