[FOTO] EMA BRAJDIĆ Studentica sa Sjevera postala Miss fotogeničnosti Hrvatske

Nova Miss sporta postala je Leonarda Farkaš, atletičarka zagrebačkog Agrama, dok su klizačica Mirta Vrbančić Fabić i Nikolina Hrelec, također Agramova atletičarka, proglašene prvom i drugom pratiljom.

Ema Brajdić // Foto: Privatna arhiva
Ema Brajdić // Foto: Privatna arhiva

Ema Brajdić iz Slatine studentica je novinarstva na koprivničkom Sveučilištu Sjever. U rujnu će braniti završni rad, već neko vrijeme bavi se bikini fitnessom, a jučer, u petak, sudjelovala je na izboru za Miss sporta Hrvatske, odnijevši u konačnici lentu Miss fotogeničnosti.

– Nikada nisam očekivala da ću sudjelovati u izboru za Miss sporta Hrvatske. Do prije nekoliko godina još sam se mučila s mršavošću. Ali otkako sam krenula u teretanu i počela jesti zdrave, redovite obroke, moj se život promijenio na pozitivno – otkrila je Ema Brajdić.

Kaže kako je zasada prošla tek jedno bikini fitness natjecanje, no i to je bilo dovoljno da postane viceprvakinja Hrvatske u seniorskog te brončana u juniorskoj kategoriji.

– Polako mi se ostvaruje san i preponosna sam na sebe. Ova titula Miss fotogeničnosti samo je šlag na tortu – kaže ona.

Izbor za Miss sporta održao se u Hotelu Sport u Ivanić-Gradu, a s obzirom da Ema ima strogi plan prehrane i treninga, tamošnja teretana imala je barem jednu posjetiteljicu već od ranih jutarnjih sati.

– Hrana me se najviše dojmila jer je mesa i salate bilo najviše, a to je meni upravo i trebalo pošto striktno pazim na prehranu. Također, svako jutro trenirala sam u hotelu jer nema šanse da bih propustila trening ako ne moram. Teretana mi je bila vrhunska i uživala sam svako jutro vježbajući. Prva bih je otvorila ujutro u sedam sati, nije bilo glazbe, ali nije mi ni trebala. Baš sam bila “nabrijana” jer sam znala da se petak bliži i da moram dati sve od sebe da zablistam tu večer – rekla je Brajdić.

Iako je titulu Miss sporta odnijela atletičarka zagrebačkog Agrama Leonarda Farkaš, Brajdić je zablistala kao Miss fotogeničnosti i stala odmah uz bok pobjednici.

– Upoznala sam predivne djevojke i to mi je najveći dobitak jer s tim se ništa ne može mjeriti. Postale smo jedan skladan tim, ne gledajući jedna na drugu kao konkurenciju – kaže Ema, dodavši kako je cijela procedura oko izbora bila vrlo naporna jer je sve trebalo dovesti do savršenstva.

Bikini fitness, naravno, bio je sport koji je na izboru predstavila, a, kako sama kaže, ostala je iznenađena koliko ljudi takva vrsta sporta zaista i zanima.

Kao što smo već spomenuli, slijede pripreme za obranu završnog rada na Sveučilištu Sjever, a daljnjih planova ne nedostaje.

– Plan za dalje je da obranim završni rad u devetom mjesecu, upišem diplomski u Varaždinu (Odnosi s javnošću na odjelu Komunikologije), nakon toga još jedan diplomski na Sveučilištu Aspira (Sportski management) i naravno, nastavim se baviti bikini fitnessom koliko god budem u mogućnosti, jer taj sport me i doveo do svega ovoga i ispunjuje me. Imam podršku svoje obitelji, dečka i prijatelja i ništa me ne može i neće zaustaviti u ostvarivanju snova – zaključila je Ema Brajdić.

Ne propustite: