[FOTO] ERASMUS+ U Koprivnicu stigli učenici i profesori iz Španjolske, Portugala, Poljske i Italije 

Učenike su ugostili gimnazijalci u svojim domovima, a kroz druženje će zasigurno puno naučiti jedni od drugih.

Ilustracija // Izvor fotografije: Grad Koprivnica

U Koprivnicu je stiglo 24-ero učenika i osmero profesora iz Španjolske, Portugala, Poljske i Italije u sklopu Erasmus+ projekta “LORESU”, a spomenute zemlje su partneri Gimnazije “Fran Galović” projektu.

Učenike su ugostili gimnazijalci u svojim domovima, a kroz druženje će zasigurno puno naučiti jedni od drugih.

U multimedijskoj dvorani održalo se službeno otvorenje mobilnosti, na kojemu je kao predstavnica Grada Koprivnice prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić.

“Na početku vas sve pozdravljam kako u svoje osobno tako i u ime koprivničkog gradonačelnika Mišela Jakšića. Željela bih se zahvaliti ravnatelju Gimnazije Vjekoslavu Robotiću kao i svim profesorima i učenicima na svemu što ovdje radite, na svim odgojno obrazovnim procesima te vam zaželjeti mnogo uspjeha na provođenju ovog projekta i da ćete uživati u našem malom gradu s velikim srcem”, izjavila je pročelnica Ana Mlinarić.

Cilj projekta je istraživanje lokalnih posebnosti vlastite regije u kulturnom, geografskom i povijesnom smislu i razmjena rezultata istraživanja s partnerima projekta, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Izvor fotografija: Grad Koprivnica

Ne propustite: