[FOTO] FANTASTIČAN USPJEH ĐURĐEVAČKE KARATISTICE Ema Juričić osvojila naslov kadetske prvakinje Hrvatske

Ema je s ovim prvim mjestom na Prvenstvu Hrvatske izborila direktni plasman na Europsko prvenstvo koje će se održati u veljači 2019. godine u Danskoj!

Foto: Grad Đurđevac

Na kadetskom Prvenstvu Hrvatske, koje se održalo u Rijeci, u Općini Čavle, đurđevački karate klub nastupio je s tri predstavnice i ostvario odličan uspjeh.

Ema Juričić je u kategoriji kadetkinja iznad 54 kg, koja je brojila 29 natjecateljica i bila najbrojnija kategorija na prvenstvu, osvojila zlatnu medalju te postala kadetska prvakinja Hrvatske. Ema je s ovim prvim mjestom na Prvenstvu Hrvatske izborila direktni plasman na Europsko prvenstvo koje će se održati u veljači 2019. godine u Danskoj! U kategoriji koja je trajala iscrpnih pet sati u pet borbi Ema nije primila niti jedan poen od protivnica čime je potvrdila da je zasluženo stala na najviše postolje!

Ema Čorba je osvojila brončanu medalju u kategoriji kadetkinja do 47 kg čime je također potvrdila kontinuitet u osvajanju državnih medalja. Emi je nedostajao samo korak do finala gdje je u polufinalnoj borbi bila zaustavljena. Iako to nije bilo lako, Ema se dokazala u borbi za 3. mjesto i osvojila odličnu brončanu medalju.

Mateja Prevedan je u kategoriji kadetkinja do 54 kg, u kojoj je nastupilo 19 natjecateljica, zauzela odlično peto mjesto. U borbi za medalju Mateji je nedostajalo malo sportske sreće kako bi i ona stala na postolje. Bez obzira na to, Mateja je bila odlična i u klubu su zadovoljni i njezinim uspjehom!

Odlične pripreme za ovo državno prvenstvo odradili su treneri Jakov i Darko Bunjevac, Valentina Benc i Ivor Bolteković Tkalec, što se je u konačnici pokazalo i s rezultatima na kojima klub čestita i trenerima.

Sljedeće veliko natjecanje koje je na rasporedu jest Balkansko prvenstvo. Održat će se od 30. studenog do 1. prosinca u Dubrovniku.

Đurđevački klub i na ovom natjecanju priželjkuje odlične rezultate.

Izvor i foto: Grad Đurđevac

Ne propustite: