[FOTO] FEŠTA U MALOM BUKOVCU Otvorenje predivne terase i nogometna utakmica između Cvetkovčana i selekcije ŽNL-a

Općina Mali Bukovec je nogometnom klubu Bukovčan 27 financirala s oko 250.000 kuna materijal za natkrivenu terasu veličine 200 metara kvadratnih. Dio radova sponzorirala je tvrtka Stolarija Jakopčin, a dio radova dobrovoljnim radom izveli su sami igrači.

Lijep nogometni vikend u Malom Bukovcu // Foto: Zvonimir Markač

Iza nas je pravi sportski vikend u Malom Bukovcu.

Nogometni klub Bukovčan 27 u subotu je organizirao memorijalni ulični turnir “Manuel Bendelja” kojim se prisjećaju svog tragično preminulog nogometaša, a sudjelovale su ekipe Radićeve, Nazorove, Miškinine i Dravske ulice.

Brojne goste je na novootvorenoj terasi zabavljala živa muzika.

Naime, Općina Mali Bukovec je nogometnom klubu Bukovčan 27 financirala s oko 250.000 kuna materijal za natkrivenu terasu veličine 200 metara kvadratnih. Dio radova sponzorirala je tvrtka Stolarija Jakopčin, a dio radova dobrovoljnim radom izveli su sami igrači.

Osim terase, u potpunosti je rekonstruiran i sanitarni čvor sportskog objekta.

U nedjelju je, pak, Bukovčan 27 bio domaćin prijateljske nogometne utakmice između novog hrvatskog trećeligaša Tehničara iz Cvetkovca i selekcije županijskih nogometnih liga.

Iako je u početku padala kiša, velik broj navijača došao je gledati utakmicu, a Cvetkovčani su na kraju slavili sa 6:2.

Za Tehničar su strijelci bili Tucaković, Lovrek, Jambrušić, Sačer, Hudak i Milek, a za ŽNL-ovce Krušelj s 11 metara i Golenja.

Prvotno su Cvetkovčani trebali igrati protiv drugoligaša Međimurja, ali su Čakovčani u subotu e-mailom otkazali utakmicu.

Ljudi iz Bukovčana 27 promptno su reagirali i okupili selekciju županijskih igrača kako njihov trud da organiziraju lijepi sportski događaj ne bi bio uzaludan.

Načelnik Malog Bukovca Darko Marković rekao je da im je žao što Međimurje nije došlo na dogovorenu utakmicu, ispričao se i međimurskim i domaćim navijačima, ali je zadovoljan što se na kraju sve uspjelo održati i da je na igralištu ponovno bilo puno ljudi.

Foto: Zvonimir Markač

Ne propustite: