[FOTO] GENERALKA U KRIŽEVCIMA Tehnika Koprivnica odlično parirala, ali Rumenjak nije dozvolio iznenađenje

Prvenstvo u Četvrtoj HNL Koprivnica - Bjelovar - Virovitica počinje 24./25. kolovoza, kao i Treća HNL Sjevera. Tehnika gostuje u prvom kolu, u nedjelju, kod Dinama u Predavcu, a Radnik Križevci domaćin je u subotu ludbreškoj Podravini.

Detalj s utakmica Radnika Križevci i Tehnike Koprivnice // Foto: Prigorski.hr

Radnik Križevci i Tehnika Koprivnica u subotu su odigrali generalku pred početak nove sezone. Domaćin je na kraju slavio rezultatom 2:0, a strijelac oba pogotka bio je Rumenjak.

“Tehnika Koprivnica odlično je parirala križevačkom trećeligašu, a bilo je situacija da je mogla doći i u prednost, što je bio pak rezultat neefikasnosti napadačkog dijela ekipe, a to je bio problemi kod Križevčana, kod kojih se osjetilo da nedostaje iskusan lisac Borovčak. Međutim, u nastavku igre ulazi Rumenjak i na kraju matira Tehniku s dva pogotka, piše Prigorski.hr.

Prvenstvo u Trećoj HNL Sjever i Četvrtoj HNL Koprivnica – Bjelovar – Virovitica počinje idućeg vikenda. Radnik Križevci domaćin je u subotu ludbreškoj Podravini, a Tehnika Koprivnica gostuje u prvom kolu, u nedjelju, kod Dinama u Predavcu.

Foto: Prigorski.hr

Ne propustite: