HRVAČKI KLUB LUDBREG U Mađarskoj osvojene tri medalje, Iva Gerić odlazi na Europsko prvenstvo, a pripreme za domaći turnir u punom su tijeku

Pod vodstvom trenera Ignaca Horvata srebrne medalje osvojili su David Čurila u konkurenciji kadeta do 65 kilograma te Teo Varga kod starijih dječaka do 57 kilograma. Uspješan je bio i Florijan Varović, došavši do bronce među mlađim dječacima do 35 kilograma.

Iva Gerić s trenerom // Foto: Privatna arhiva
Iva Gerić s trenerom // Foto: Privatna arhiva

Hrvački klub Ludbreg imao je četiri predstavnika na jučer, u nedjelju, u mađarskom Sigetu, održanom međunarodnom turniru.

Pod vodstvom trenera Ignaca Horvata srebrne medalje osvojili su David Čurila u konkurenciji kadeta do 65 kilograma te Teo Varga kod starijih dječaka do 57 kilograma. Uspješan je bio i Florijan Varović, došavši do bronce među mlađim dječacima do 35 kilograma. Patrik Balija osvojio je peto mjesto.

Članica ludbreškog kluba Iva Gerić sutra, u utorak, krenut će na Europsko prvenstvo za kadetkinje i kadete koje će se od 14. do 20. svibnja održati u Skoplju. Vaganje je u četvrtak, a odmah zatim kreću borbe. Gerić će nastupiti u kategoriji do 61 kilograma.

Podsjetimo, međunarodni hrvački turnir Colluctatio Centrum Mundi održat će se 26. svibnja u Ludbregu. Kako javljaju iz kluba, pripreme za turnir na kojemu će nastupiti više od 500 natjecatelja iz petnaestak zemalja, u punom su tijeku.

Ne propustite: