[FOTO] HRVATSKI KUP Križevčani izbacili Rovinj i dobili Rijeku za novog protivnika. Kakav će to biti spektakl!

Drago mi je da nam u goste dolazi jedna od najboljih hrvatskih momčadi. Ova utakmica je velika nagrada nama igračima, upravi i svim našim navijačima i simpatizerima – rekao je Hrvoje Mladen, dokapetan NK Radnik-Križevci, a prenosi portal Prigorski.hr.

Slavlje nogometaša Križevaca nakon pobjede protiv Rovinja // Foto: Željko Picig (Prigorski.hr)

Nogometaši Radnik Križevaca pobjedom na domaćem terenu u predivnom ambijentu pred 400-tinjak gledatelja protiv Rovinja rezultatom 2:0 (strijelac oba pogotka u nastavku susreta bio je Franjo Jaković), nakon dugih 12 godina plasirali su se u prvo kolo Hrvatskog nogometnog kupa.

S obzirom na to da je Koprivnica poražena od Sloge iz Mravinaca, 26. rujna na križevačkom gradskom stadionu gostovat će Rijeka.

– Drago mi je da nam u goste dolazi jedna od najboljih hrvatskih momčadi. Ova utakmica je velika nagrada nama igračima, upravi i svim našim navijačima i simpatizerima. Ponosni smo što će se nakon toliko godina šesanestina finala Hrvatskog kupa ponovno igrati u Križevcima i nadamo se velikoj posjeti na našem gradskom stadionu – rekao je Hrvoje Mladen, dokapetan NK Radnik-Križevci, a prenosi portal Prigorski.hr.

KRIŽEVCI – ROVINJ, foto: Željko Picig (Prigorski.hr)

 

Ne propustite: