[FOTO] HUMANITARNI VIKEND U ĐURĐEVCU Utakmicama u dvorani prikupljali donacije za Roberta Jagetića

Vrhunac dana bio je malonogometni turnir kvartova grada Đurđevca (Peski, Centar, Novo Selo i Ledine).

Foto: Zdenko Juričan

Sportska dvorana Strukovne škole Đurđevac ovaj je vikend bila rezervirana za sport s naglaskom na humanitarni karakter.

Akcija je usmjerena za Roberta Jagetića (21) koji je obolio od zloćudne bolesti protiv koje se hrabro bori već četiri godine.

U subotu, 10. veljače 2018. u dvorani su odigrane rukometne utakmice, a djevojke su pokazale veliko srce i novac od ulaznica odlučile donirati. Odigravale su se revijalne i prijateljske utakmice najmlađih uzrasta, a za kraj su na teren izašle i seniorke.

Utakmice su odigravale igračice 2008. godišta RK Đurđevca međusobno te protiv gošći iz ŽRK Tvin-Virovitica. Protiv istog protivnika igrale su i djevojčice 2009. godišta. Ekipa 2004. godišta i mlađih odigrala je utakmicu protiv vršnjakinja iz ŽRK Pitomača, dok su međusobnu revijalnu utakmicu odigrale naše ekipe 2004. godišta i 2006. godišta.

Na kraju dana, seniorke su odigrale prvenstvenu utakmicu 12. kola Druge HRL Sjever protiv gošći iz ŽRK Vukovara gdje su pobijedile rezultatom 28:23.

Sljedeći dan, 11. veljače 2018. godine parket su preuzele nogometne ekipe. Program je snažno podržao NK Graničar Đurđevac. Ujutro su se odigravale malonogometne utakmice mlađih uzrasta. Nakon toga na parket su izašle djevojke iz ŽNK Graničar Đurđevac. Prvo su kadetkinje odmjerile snage s curama iz ŽNK Vrbovec, a zatim su dvoranu preuzele iskusnije djevojke, seniorke Đurđevca s dobrim poznanicima iz ŽNK Podravina Ludbreg. Domaće su cure u obje kategorije slavile, a nije nedostajalo ni atraktivnih poteza.

Vrhunac dana bio je malonogometni turnir kvartova grada Đurđevca (Peski, Centar, Novo Selo i Ledine). Također, veliki doprinos ponudili su i mladi košarkaši KK Mladost Đurđevac.

U programu su sudjelovale i lokalne udruge koje su pripremile razne slastice i bogatu tombolu dok su građani mogli donirati novac i tako još više podržati ovu akciju.

Foto: Facebook stranice RK Đurđevac i ŽNK Graničar Đurđevac