[FOTO] IVAN ANTOLIĆ UTOPIO SE U JEZERU ŠODERICI ‘Domaća alternativna scena ostala je bez jednog pozitivnog i veselog dečka’

Antolić je na Šodericu stigao na RockLive festival, a nestao je tijekom noći s petka na subotu.

Foto: Luka Krušec

Kao što smo već pisali, oko podneva su na jezeru Šoderici policijski ronioci iz vode izvukli beživotno tijelo Ivana Antolića (31) iz Zagreba.

U potrazi za nestalim 31-godišnjim Zagrepčaninom sudjelovali su i HGSS-ovci.

Antolić je na Šodericu stigao na RockLive festival, a nestao je tijekom noći s petka na subotu. Potraga je započela tek u subotu u poslijepodnevnim satima, a odgođena je do jutros zbog jakog nevremena i mraka.

Ivan Antolić // Foto: Facebook RockLive

“RockLive festival uslijed tragedije koja nas je sve pogodila izražava sućut obitelji i prijateljima Ivana Antolića, za mnoge znanog kao Ivek. Tragedija koja se dogodila ostavila nas je u nevjerici jer Ivek je prije godinu dana nastupao na našem festivalu, bio prijatelj i velika podrška istom, zbog čega ga je pohodio i ove godine kao posjetitelj. Domaća alternativna scena, toliko mala da se svi na njoj uglavnom poznaju, ostala je bez jednog pozitivnog i veselog dečka. Ivek, počivao u miru”, poručili su organizatori na svojoj službenoj Facebook stranici.

Foto: Luka Krušec

Ne propustite:

1 komentar