[FOTO] IZLET U ZAGREB Učenici Odjela za djecu s teškoćama iz Đurđevca posjetili zračnu luku

U zračnoj luci su se upoznali s protokolom kupnje avionske karte, prijavom i pregledom prije ulaska u avion, a imali su priliku i vidjeti polijetanje i slijetanje aviona.

Izvor fotografije: Grad Đurđevac

Grad Đurđevac je već tradicionalno za početak školske godine iznenadio i razveselio učenike i učitelje Odjela za djecu s teškoćama jednodnevnim izletom na mjesto koje sami odaberu.

Podsjetimo, na početku školske druženje učenike je posjetio đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči. Tada su djeca izrazila želju za odlazak u Zagreb, što im je grad Đurđevac i omogućio, a za njih je osigurao i sendviče za put i ručak.

Učenici su posjetili Zračnu luku Franjo Tuđman. U zračnoj luci su se upoznali s protokolom kupnje avionske karte, prijavom i pregledom prije ulaska u avion, a imali su priliku i vidjeti polijetanje i slijetanje aviona. U panoramskoj vožnji gradom su vidjeli sve važne znamenitosti grada Zagreba te njegova glavna obilježja. Izlet su završili u Arena centru gdje su posjetili Cinestar i gledali film Kralj lavova.

“U ime svih učenika, roditelja i učiteljica zahvaljujemo Gradu Đurđevcu na lijepom poklonu. Također zahvaljujemo i Cinestar Cinemas na poklonjenim ulaznicama za film”, rekla je voditeljica Odjela za djecu s teškoćama Irena Kovačić.

  

Izvor i foto: Grad Đurđevac

Ne propustite: