[FOTO] IZLOŽBA VINA U RASINJI Traminac Vjekoslava Jakopčina iz Malog Bukovca šampion izložbe

Na ovogodišnju izložbu je prijavljeno ukupno 56 uzoraka, a sukladno pravilniku o ocjenjivanju dodijeljeno je 17 zlatnih, 34 srebrna, 1 brončani grozdek i 4 priznanja.

Foto: Općina Rasinja

Općina Rasinja slavi svoj dan, a tim je povodom organiziran raznolik program, o čemu smo već pisali ovdje.

Proslava dana Općine započela je u subotu, desetom izložbom vina Udruge vinogradara i voćara “Grozdek” Subotica Podravska.

Prisutne je ispred Udruge vinogradara i voćara “Grozdek” pozdravio dopredsjednik Josip Škrinjar, a potom se predsjednik povjerenstva Davor Hižak osvrnuo na izvrsne rezultate i kvalitetu ovogodišnjih vina.

“Zlatna vina zaista su plijenila pažnju i pružila su ocjenjivačima veliko zadovoljstvo, kako stručno tako i degustacijsko. Ta vina mogu se pojaviti na bilo kojem ocjenjivanju diljem Hrvatske i sigurno će oduševiti mnoge ljubitelje i poznavatelje vina”, zaključio je Hižak.

Na ovogodišnju Izložbu je prijavljeno ukupno 56 uzoraka, a sukladno pravilniku o ocjenjivanju dodijeljeno je 17 zlatnih, 34 srebrna, 1 brončani grozdek i 4 priznanja.

Šampion izložbe je vino Traminac Vjekoslava Jakopčina iz Malog Bukovca.

Načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman otvorio je desetu izložbu vina i čestitao svim dobitnicima i zaželio dobru vinogradarsku i voćarsku godinu i puno uspjeha u daljnjem radu Udruge.

Udruga vinogradara i voćara “Grozdek” ovom je prilikom izdala i katalog.

Foto: Općina Rasinja
Foto: Općina Rasinja
Foto: Općina Rasinja
Foto: Općina Rasinja
Ne propustite: