[FOTO] ‘JA U PROMETU’ Učenici đurđevačkog Odjela za djecu s teškoćama osvojili prvo mjesto na međužupanijskom natjecanju

Naša učenica Marija Bosorić bila je najbolja na pismenom dijelu ispita te osvojila zlatnu medalju dok je cijela ekipa naših Odjela skupila najviše bodova na pismenom i praktičnom dijelu te time osvojila prvo mjesto i glavnu nagradu - bicikl.

Foto: djurdjevac.hr

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac sudjelovali su na 9. Međužupanijskom natjecanju učenika s intelektualnim teškoćama JA U PROMETU. Natjecanje su organizirali COOR Podravsko sunce i PU Koprivničko-Križevačka-Pododsjek za sigurnost cestovnog prometa, a održalo se u prostorima COOR Podravsko sunce.

Natjecanje se sastojalo od dva dijela, pismenog i praktičnog, a sudjelovali su učenici osam škola. Našu školu predstavljali su učenici: Marija Bosorić, Mateo Dolenec, Valerija Magdić i Tamara Oršoš te učiteljice Marija Dautanec i Irena Kovačić.

Naša učenica Marija Bosorić bila je najbolja na pismenom dijelu ispita te osvojila zlatnu medalju dok je cijela ekipa naših Odjela skupila najviše bodova na pismenom i praktičnom dijelu te time osvojila prvo mjesto i glavnu nagradu – bicikl. (Izvor: Grad Đurđevac)

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Ne propustite: