[FOTO] JAGNJEDOVEC Radovi vrijedni 850.000,00 kuna završavaju danas

Radovi se izvode putem Programa održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Koprivnice, a izvodi ih ugovoreni izvođač tih radova – Koming d.o.o. Koprivnica.

Foto: Grad Koprivnica

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić i viša stručna suradnica za građenje Ksenija Kancelak, danas, u ponedjeljak, obišli su završne radove na uređenju prometnice i odvodnje oborinske vode uz istu u naselju Jagnjedovec.

Postavlja se završni sloj asfalta na prometnicu duljine 650 metara, a završetak je predviđen do kraja današnjeg dana. Radovi se izvode putem Programa održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Koprivnice, a izvodi ih ugovoreni izvođač tih radova – Koming d.o.o. Koprivnica.

Radovima je zamijenjen kolnički zastor te je ojačan kolnik u svrhu dugotrajnijeg uređenja i poboljšanja pojedinih dijelova ceste bez izmjene njenih tehničkih elemenata, osiguranja sigurnosti, stabilnosti i trajnosti ceste i cestovnih objekata i povećanja sigurnosti prometovanja predmetnom cestom. Procijenjena vrijednost investicije je 850.000,00 kuna s uračunatim PDV-om.

  

Izvor i foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: