[FOTO] KAD SE MALE I VELIKE RUKE SLOŽE Prvašići koprivničke OŠ Braća Radić i vrtlarska ekipa Komunalca uredili okoliš škole

Na zelenoj površini izrađena je cvjetna gredica na kojoj je zasađeno 500 komada sezonskog cvijeća, begonija, salvija i senecia koje će krasiti dvorište škole ususret rođendanu i proslavi Dana škole.

Mališani i djelatnici komunalca udružili su snage // Foto: GKP Komunalac

Povodom Dana zaštite okoliša, vrtlarska ekipa koprivničkog Komunalca zajedno s učenicima 1. d. razreda OŠ Braća Radić pod vodstvom učiteljice Sanje Kovačić uredila je okoliš škole.

Na zelenoj površini izrađena je cvjetna gredica na kojoj je zasađeno 500 komada sezonskog cvijeća, begonija, salvija i senecia koje će krasiti dvorište škole ususret rođendanu i proslavi Dana škole, priopćili su iz ove gradske tvrtke.

Uz samo nekoliko kratkih uputa od strane djelatnika Komunalca, školarci su naučili kako saditi cvijeće i kako čuvati biljke.

Ovom kreativnom edukacijom željela se skrenuti pozornost na važnost ekologije, sigurniju i zdraviju budućnost sredine u kojoj živimo i očuvanje okoliša, na najbolji način – kroz rad s mladima.

Foto: GKP Komunalac

Ne propustite: