[FOTO] KATOLIČKI MALONOGOMETNI TURNIR Župa Molve predstavljat će Varaždinsku biskupiju na nacionalnom natjecanju

Sretni smo što ćemo upravo mi predstavljati Varaždinsku biskupiju na nacionalnom natjecanju. Dat ćemo sve od sebe da postignemo dobar rezultat, iako nas očekuje velika konkurencija. U Zagrebu je primjerice strahovito jaka liga, svi znaju igrati mali nogomet - rekao je jedan od igrača molvarske ekipe Vjekoslav Kolar

Ekipa Župe Molve // Foto: Župa Molve

Dečki iz Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije iz Molvi pobjednici su Katoličkog malonogometnog turnira Varaždinske biskupije.

Igrala su se tri turnira, i to u Donjem Knegincu, Murskom Središću i Molvama.

Molvarci su pokazali najviše i ići će u lipnju na nacionalno natjecanje s ekipama iz drugih biskupija.

– Sretni smo što ćemo upravo mi predstavljati Varaždinsku biskupiju na tom natjecanju. Dat ćemo sve od sebe da postignemo dobar rezultat, iako nas očekuje velika konkurencija. U Zagrebu je primjerice strahovito jaka liga, svi znaju igrati mali nogomet – rekao je jedan od igrača molvarske ekipe Vjekoslav Kolar, koji inače igra i veliki nogomet, od nedavno u trećeligašu Bjelovaru.

Osim njega, za ekipu igraju i njegov brat Tomislav Kolar, te Andrej i Patrik Ivančan, Nikola Tuba, Zoran Marić, Leo i Patrick Popec, Marcel Kopričanec, Dominik Kokša, Richard Peti, Mario Cenkovčan i Patrik Jagar.

Voditelj ekipe je Josip Kolar, a molvarski župnik i njihv najveći navijač je Zdravko Tuba.

Osim prvih mjesta na turnirima, Molvarci su paralelno na svima njima osvojili i nagradu za  fair-play.

Zanimljivo je da se to odvojeno boduje i da na daljnje natjecanje ide onaj koji u zbroju bodova najbolje igrao, ali se i ponašao. Molvarci su pokazali da da su stvarno odlična ekipa.

Foto: Župa Molve

Ne propustite: